green parel

 
 


با مسول کمیتۀ داد خواهی جوانان بغلان اشنا شويد ...!!!  

 

رامین کبیر زاده فرزند احمدولی ،در سال ۱۳۷۲ه‍ ش، دریک خانواده متمول وروشن فکر در ولایت بغلان شهر پلخمری چشم به جهان هستی گشود.

واکنون مسکن گزین درشهر پلخمری ولایت بغلان میباشد، دوره ابتدایی خویش را از صنف هفتم الی دوازدهم درلیسه عالی حضرت خاتم الانبیا (ص) که ازجمله مکاتب بسیار معروف ونامدار این ولایت محسوب میشود.

 درسال (۱۳۹۰) بادرجه عالی و نمرات اعلی به اتمام رسانیده است.

درسال ۱۳۹۰ وارد پروسه امتحانات کانکور شد و با اخذ۲۸۰ نمره در دانشکده ژورنالیزم بغلان راه یافت. زبان مادری وی دری میباشد،وبه زبان پشتو وزبان انگلیسی و آشنای کامل دارد،

ونیز برای مدتی درراستای خبر وخبرگزاری منحیث خبرنگار آزاد کار کرده است. ونسبت به علاقه خاص که به رشته طب داشت فعلا در همین رشته در دانشگاه خصوصی حکیم سنایی مصروف  تحصیل میباشد .در ضمن یک ورزشکار ماهر در بخش ورزش تیکواندو هم میباشد.

نسبت به شوق وعلاقه که به کار های مدنی ، فرهنگی و رضاکاری داشت فعالیت های اجتماعی وفرهنگی خویش را نخست در یکی از نهاد هایی بغلان تحت نام نهاد بیداری اسلامی جوانان به صفت معاون نهاد آغاز کرده و همواره می کوشید تا صدای خفته جوانان بغلان باشد. و بعد وارد کمیته دادخواهی جوانان ولایت بغلان شد و در آنجا تا مدت به عنوان عضو کمیته مشغول کار وفعالیت های مدنی بود و سرانجام نسبت به درایت و توانمندی و استعداد که اعضای کمیته در وجود آن دیدن بعد از مدت کوتاهی آن را به عنوان ریس کمیته دادخواهی جوانان در یک انتخابات شفاف برگزیده شد و اکنون به صفت مسول عمومی کمیته دادخواهی جوانان فعالیت میکند. و تا حد توان در داد خواهی های بسا بزرگ جوانان سهیم بوده و از بیکاری جوانان، معتاد بودن، بی سوادی ،وفقر و با ظرفیت شدن جوانان همیشه صدا بلند نموده و در این مدت به عنوان همکار شامل شبکه نهاد های جامعه مدنی بغلان گردیده و هم چنان عضو انجمن نویسنده گان را حاصل کرده است و همکار و همراه با فعالین مدنی به داد خواهی خود همواره ادامه داده و بار ها عقب تربلیون های ملی و محلی مدافع حقوق جوانان شده و از حقوق کلیه جوانان نیازمند دفاع نموده، و با اشتراک خویش در برنامه های سیاسی تیلویزون هایی ملی و بویژه در تیلویزون محلی ولایت بغلان تلویزن تنویر با نمایندگی از جوانان مطالبه حقوق این قشر نیازمند و سرنوشت سازشده. و برای از میان برداشتن تعصب از هر مجرای ممکن قانونی همیشه تلاش ورزیده تا موثر واقع شود و دست آورد های داد خواهی آن عبارت از کمپاین کاریابی جوانان بود که در این برنامه با حضور محمد قربان حقجو ریس اداره آیسا محترم سید کمال سادات معین جوانان نماینده باصلاحیت وزارت کار ریس خصوصی اداره حرفه کاران افغانستان و نماینده های با صلاحیت پوهنتون های خصوصی توانسته اند با تیم کاری شان برای بعضی از جوانان با تخفیف ویژه تحصیلات عالی را فراهم نمایند و برای عده دیگری از جوانان با همکاری ریاست کار ولایت بغلان به مکان آموزش حرفه معرفی نماید

اهدافش:

1- ازبین بردن ریشه هایی تعصب در جامعه

2- ترویج کار رضاکاری

3- حضور جوانان با درایت و فعال در پروسه هایی ملی و بین المللی

4- مدافع حقوق نیازمندان و فقرا 

5- داشتن گرایش و باورمندی کامل به ارزش های انسانی بجای گرایش قومی، سمتی و نژادی.

ارزوى وى از زبان خودش بشنويد

بیاید با گرایشات انسانی ، اسلامی و بشری خود به ماهیت انسانی پی ببریم. و در راه انسانیت مصدر خدمت واقعی تمام شویم.